Rendszerfelügyelet

Átalánydíjas havi szerződés keretén belül, egy előre megállapított havi fix díjért felügyeljük a rendszered és bármilyen informatikai meghibásodás esetén akár azonnal megkezdjük a javítást. Szerződött partnereinknél folyamatosan karbantartjuk az informatikai rendszerüket így számos meghíbásodás megelőzhető így biztosítva a maximális rendelkezésre állást. Előre kiszámíthatóak és tervezhetőek a költségek.

Rendszertervezés

Nővekedés előtt állsz? Gondold át alaposan az informatikai rendszered. Kérd szakértő kollégáink véleményét az esetleges innovatív lehetőségekkel kapcsolatosan. Biztos tudunk olyat ajánlani amire nem is gondoltál.

Adatmentés

Rendelkezel automatikus rendszeres mentéssel? És 100% biztos vagy benne, hogy ez megfelelő? Van egy dedikáld kollégád aki ezt heti esetleg napi rendszerességel ellenőrzi is? Minden körülmények között védve vagy? Egy titkosító vírus után is naprakészen vissza tudsz állni a mentésedből? Ha erre mind igennel válaszoltál akkor kollégánk ingyenesen ellenőrzi a mentésed alkalmasságát és amennyiben nem talál benne kivetnivalót valóban ingyenes volt a felülvizsgálat. Amennyiben találunk rést a pajzson további javaslatokat teszünk annak tökéletesítésének érdekében.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Notebook javítás

Gyakori hibák: lassú notebook gyorsítás, bővítés. Törött kijelző csere.  Törött burkolat, kijelző zsanért törés. Nem tölt. Nincs internet. Felugró reklámablakok. Windows aktiválást kér.

Bővítés / felújítás

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vírusírtás

Furra jelenségek, lefagyások, újraindulás. Ez mind lehet vírustámadás


Egyetértek

A cookie-k használatára szükség van az oldal működéséhez. A cookie-k elérhetőségét és használatát módosíthatja böngészőjének beállításai közt.